Kuidas on metsik

Metsik kass või ka metsik kass on imetajate liik, mis nagu kodumaised kassid kuuluvad kasside perekonda. See on lihasööja ja koosneb mitmest alamliigist, sõltuvalt päritolust: Euroopa, Aasia ja Aafrika. Kuigi sellel on füüsiline sarnasus kodumaise kassiga, on metsloom metsades ja linnast kaugemal jõulisem ja elavam. Selles artiklis räägime teile, kuidas metsik on.

Wildcati füüsilised aspektid

Metsikel on väikese suurusega, sarnaselt sellele, mis on kodumaiste kasside keskmisel, kuid neil on tugevam ja tugevam põhiseadus ja üldjuhul suurem pea ning lühem ja laiem saba. Tavaliselt on nende pikkus vahemikus 50 kuni 75 sentimeetrit (ilma saba arvestamata) ja nende kaal varieerub 2, 8–6 kilogrammi, sõltuvalt soost, kuna isane on alati suurem kui emane.

Loodusliku liha domineeriv värv on hall, okra või kollase tooniga ja tumedamad triibulised kiired kehal, lisaks sellele, et kõht on heledamates toonides. Loodusliku kassi juuksed on paksud ja rikkad ning saba on lühike ja lai, millel on mingi must rõngas ja ümar must ots.

Elupaik

Looduslinn elab kaugel linnast, metsadest ja madalatest mägedest jõgede või muude niiskete alade kõrval. See on öine liik, mis täidab suure osa oma tegevusest, näiteks jahil või naise otsimisel soojuses öösel. Tavaliselt veedavad nad põõsaste või põõsaste vahel, alati ümbritsetud taimestikuga, kuigi neid on väga raske näha.

Temperament ja käitumine

Wildcat on üksildane ja karm, ei meeldi inimese kohalolekule ja läheneb ainult oma liikide teistele kassidele soojuse ajal või jahima. See on öine ja päikesepaistet veedetakse puude kükitamisel ja kuigi see on vaevu liikumas, võib see jääda aktiivseks 20 tunniks ja magada ainult neli. Ta on hea ronija ja ujuja, omadused, mida ta kasutab oma saagiks jahti, ning tal on väga arenenud nägemus, eelkõige tema hämaruse tõttu. Metsloomade eluiga on umbes 12 aastat, kes elab vabaduses.

Toit

Loodusluu on lihasööja, nii nagu see on metsik ja öine, läheb ta öösel jahtima väikeste näriliste, puude pesade, kahepaiksete ja küülikute linnud. Ta sööb umbes poole kilo päevas ja isegi metsades elades ei söö kunagi puuvilju ega lehti.