Kuidas keegi Facebookis blokeerida

Võib juhtuda, et varem blokeerisite ühe oma kontaktidest Facebookis, kuid praegu soovite selle toimingu tagasi võtta. Facebook võimaldab teil kontakti blokeerida, kuid see ei tähenda, et olete jälle teie sõber: kui soovite seda uuesti oma Facebooki sõprade loendisse lisada, peate uuesti oma sõprust küsima.

Järgmisena näitame teile, kuidas keegi Facebookis blokeerida, toiming, mis võimaldab teil sõnumite saatmiseks tagasi pöörduda, küsida uuesti oma sõprust ja naasta, et temaga suhelda.

Järgmised sammud:

1

Et teada saada, kuidas keegi Facebookis blokeerida, peate oma Facebooki profiili sisse logima, sisestama oma e-posti ja parooli ning valima ekraani paremas ülanurgas asuva tabaluku ikooni.

Kui klõpsate sellele ikoonile, näete, et kuvatakse erinevate valikute loend: peate valima viimase variandi, mis on pealkirjaga „Kuidas vältida kellegi mind häirimist?”.

2

Kui olete valinud suvandi "Kuidas vältida kellegi mind häirimist?" näete suvandit, milles ta ütleb "Vaata kõiki blokeeritud kasutajaid", mis tuleb klõpsata, et lubada kellelgi Facebookis blokeerida .

3

Seejärel kuvatakse ekraani keskel loend, kus saate vaadata kõiki minevikus blokeeritud kontakte. Facebooki blokeerimise lõpetamiseks peate lihtsalt otsima oma nime selles nimekirjas ja valima parempoolsel valikul "Unblock".

4

On oluline, et te teaksite, et isegi kui olete Facebookist avanud, ei tähenda see, et see muutub teie sõbraks uuesti; Kui soovite selle inimesega Facebookis sõpruse tagasi saada, peate need uuesti saatma.

5

Lugege järgmist artiklit, kui soovite teada, kuidas keegi Facebookis blokeerida.