Kuidas minu Facebooki teised kasutajad näevad?

Privaatsus Facebookis on muutumas kasutajate kinnisideeks, sest tahame otsustada, mida me avalikult näha tahame ja mida me eelistame ainult meie jaoks. See sotsiaalne võrgustik on selles vallas teinud palju edusamme ja praegu ei saa te ainult konfigureerida oma privaatsust paljude võimalustega, vaid saate ka näha, kuidas teised inimesed teie kontot näevad. Selles artiklis räägime teile, kuidas teie Facebook vaatab teisi kasutajaid, et saaksite otsustada, kas soovite, et teie privaatsus oleks konfigureeritud ja mitte.

Teil on vaja:
  • Internetiühendusega arvuti.
  • Facebooki konto
Järgmised sammud:

1

Esimene samm, mida peame võtma, et kontrollida, kuidas teie Facebook näeb oma kontole juurdepääsu. Selleks sisestage lihtsalt veebi, sisestage oma kasutajanimi ja parool ning klõpsake "Logi sisse". Siis peate lihtsalt minema oma kasutajaprofiilile ja kaanekuval on kolm punkti järjestav nupp, märkige see ja ilmub alammenüü, millel on valik "Vaata kui". Vajuta siia

2

Niipea kui olete eelmisele sektsioonile klõpsanud, ilmub teie elulugu nii, nagu seda näevad teised kasutajad üldiselt. Saate vaadata oma väljaandeid, pilte, sildistatud fotosid jne. Kõik, mida soovite erastada, mida inimesed näevad, saate selle siit vaadata. Kuid nagu näete ekraani ülemises vasakus osas, on see üldine nägemus, kui teil on keegi konkreetne, peate muutma konfiguratsiooni klikkides "Vaata kui keegi eriti".

3

Kasutage ekraani ülemises osas olevat menüüd, et näha, kuidas konkreetne inimene teid näeb ; selleks peate lihtsalt kirjutama kasutaja nime ja andma sissejuhatuse. Praegu ilmuvad väljaanded on vaadeldava isiku poolt nähtavad; Sel moel saate teada, kas näete oma fotosid märgistatud või mitte, ja muutke seda.

4

Kui te ei ole rahul sellega, mida nägite oma Facebooki kontol, peaksite teadma, et saate oma privaatsust alati muuta. Selleks peate minema menüüsse, mis asub teie nime kõrval olevas menüüs, nagu kuvame ekraanil.

5

Kui olete osa "Seaded", saate muuta oma konto kõiki privaatsusvõimalusi, klõpsates ekraani vasakus servas olevat menüüd, mis kuvab sõna "Privaatsus". Siit saate hallata erinevaid Facebooki võimalusi ja kui soovite et need on avalikud või vastupidi, neid saab ainult näha. Kui teil on selles küsimuses mingeid kahtlusi, ütleme selles videos, kuidas Facebooki privaatsust seada.

6

Soovi korral võite ka mõned sõbrad Facebookis varjata, nii et teised inimesed ei näe, et olete selle sotsiaalse võrgustiku kaudu ühendatud. Kui soovite teada, kuidas seda teha, lugege seda artiklit, kus me ütleme, kuidas sõpru Facebookis varjata.